Om företaget

Krokstorps Kvarn AB är ett företag i Västergötland med ett flertal verksamhetsgrenar, varav värmepellets är en stor del, och då i synnerhet bulkpellets.

Krokstorps Kvarn AB ägs och drivs av Patrik och Britta Johansson, 4:e generationen, som tog över företaget 1999. Företaget sysselsätter i dagsläget fyra personer. Företaget har tillverkat foder sedan 1984, då den gamla kvarnen moderniserades och byggdes ut. Numera tillverkas endast korngryn i kvarnen. Kvarnen omnämns redan år 1710 i Jordeboken. Kvarnens elförsörjning kommer bland annat från ett litet vattenkraftverk i anslutning till kvarnen.

För oss på Krokstorps Kvarn kommer alltid kvalitet och kundservice i första hand. Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose våra kunders önskemål.

Våra kunder är bland annat bostadsrättsföreningar, kommuner, kyrkor, olika industrier, villakunder och även lantbruk där man bytt olja mot pellets som energikälla för att torka spannmål.

SKÖN VÄRME - FOSSILFRI FRAMTID - RÄTT VAL! Vi lastar vår pellets på fabrikerna i Ulricehamn och i Uddevalla. I Västra Götalands län levererar vi med egna bulkfordon, vilket är mycket uppskattat av våra kunder.


Betalningsvillkor

Faktura, 30 dagar netto. Få hem din order först och betala sedan din faktura i lugn och ro. Du behöver aldrig lämna ut dina kortuppgifter.

Priser där frakt tillkommer gäller avhämtning i Krokstorp. Vi kan även leverera hem till er i Essunga kommun och delar av grannkommunerna mot en mindre fraktkostnad.

Önskar ni betala via Swish?

Vårt Swish-nummer: 123 694 759 2 – ange namn och fakturanummer.


Leveransvillkor

Bulk

Leveransvillkor för konsument: Klicka för att läsa villkor

Flak

Leveransvillkor för konsument: Klicka för att läsa villkor

Djurströ

Leveransvillkor för konsument: Klicka för att läsa villkor