Värmepellets för enkel och ekonomisk uppvärmning

Värmepellets 8mm

Vi på Krokstorps Kvarn erbjuder både värmepellets och pellets för stallströ. Just värmepellets är en stor del av vår verksamhet och där har vi värmepellets 8mm, Scandbio pellets och speciellt bulkpellets. Låt oss berätta mer om oss och vad ni får för värmepellets när ni köper från oss. Först och främst så finns vi i Nossebro som ligger i Essunga Kommun i Västra Götaland. Förutom värmepellets, stallpellets och stallströ så har vi även djurfoder för främst hund och häst men även för katt, fågel, gris och nötdjur. Dessutom driver vi en grossistverksamhet som levererar ett brett utbud av torrvaror i form av mjöl, gryn, kryddor och mycket mer till charkuterier runt om i landet.

Scandbio pellets 8mm och 6mm

Hos oss har vi Scandbio pellets 8mm och 6mm och deras pellets finns som både värmepellets och stallpellets. Dessa går att beställa i både småsäck eller storsäck beroende på vad som passar er och ert behov bäst. Värmepellets 8 mm och 6mm är en energiprodukt som beställs av våra olika kunder som är både villakunder, lantbruk, kommuner, kyrkor, bostadsrättsföreningar och kommuner. På fabrikerna i Ulricehamn och Uddevalla packas och lastar vi vår pellets och när det handlar om leveranser så gör vi det med våra egna bulkfordon i Västra Götaland. Om det rör sig om leveranser till andra orter utanför vårt närområde så låter vi våra samarbetspartners köra dessa.

Bulkpellets är ett ekonomiskt alternativ

Det blir mer ekonomiskt att köpa mer av Scandbio pellets i form av bulkpellets. Om ni har möjlighet att köpa mer på en och samma beställning och har plats att förvara det så är det något vi rekommenderar. Det är något som gynnar både miljö i form av färre leveranser och er plånbok då det kostar mindre. Vare sig det handlar om värmepellets eller stallpellets så gäller samma princip. På vår hemsida hittar du en tydlig prislista och jämförelsepriser för olika antal pall. Det går enkelt att beställa det ni behöver i vår webbshop och självklart kan ni kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar kring vårt utbud eller liknande. Läs gärna mer om själva företaget, se bilder från vår verksamhet och läsa om de olika typerna av värmepellets, stallströ och djurfoder under de olika flikarna i menyn. Vi ser fram emot att ta emot er beställning.